top of page

HOE GA IK TE WERK?

Je kunt mijn aanbod volgen zowel in losse consultaties volgens noodzaak als in een traject voor een optimale langdurige begeleiding. Je kan na de tweede of derde consultatie nog steeds in een traject stappen.

CONSULTATIES

1)   Vragenlijst

Voorafgaand aan de eerste consultatie vraag ik je om een uitgebreide vragenlijst en voedingsdagboek in te vullen en me terug te sturen.  Dan heb ik een eerste indruk en de basisgegevens. 


2)   Eerste consultatie

Tijdens een eerste consultatie gaan we uitgebreid in op jouw voedingspatroon en de film van jouw ziektegeschiedenis. We nemen samen de ingevulde vragenlijst door. We bespreken welke klachten er zijn en wat jouw doelen zijn.

Door het verzamelen van de juiste informatie kan ik een goed beeld krijgen van de werking van jouw spijsvertering, hormoonhuishouding en metabole flexibiliteit met de bedoeling de klachten in kaart brengen. Vervolgens leg ik jou uit welk werkingsmechanisme aandacht nodig heeft en hoe jouw klacht(en) worden veroorzaakt.

Indien gewenst maken we gebruik van een bloedonderzoek. We meten ook je lichaamssamenstelling met de Inbody. Daarnaast wordt een bodyscan op bioresonantie uitgevoerd die dient als ondersteuning bij de anamnese. 

​Na de anamnese en de metingen heb ik voldoende informatie om je persoonlijk behandelplan op te maken. Je krijgt hier alvast enkele eerste tips en adviezen mee zodat je direct aan de slag kan in afwachting van het je persoonlijk behandelplan.

Het consult duurt gemiddeld 1u 30 min.

3)   Tweede/derde consultatie

De tweede en derde consultatie duurt gemiddeld een uur. Hier wordt het op maat opgestelde voedings- en leefstijladvies uitvoerig besproken en kan je voor de volle 100% aan de slag! Je krijgt advies over:

  • Voeding (wat je wel en niet kunt eten; wanneer en hoe vaak je het best eet) 

  • Beweging (voorkeur en welke beweging voor jou het beste past)

  • Ontspanning (technieken, tips om tot rust te komen)  

  • Bioritme (tips om beter te slapen)  

  • Mindset (tips en technieken)

  • Supplementen (welke supplementen kunnen je herstel helpen) 

4)   Opvolgconsultatie lang/kort

Vanaf dan kom je regelmatig terug op consultatie of stap je in een traject zodat we je vooruitgang van dichtbij kunnen opvolgen en coachen in je knelpunten met informatie, tips en/of adviezen. Afhankelijk van je wensen/noden kom je langs voor een uur of een half uur. 

​Je hoeft niet in het bezit te zijn van een doktersvoorschrijft om een afspraak te maken.​​ Meebrengen: documenten van de mutualiteit voor de terugbetaling, optioneel een doktersvoorschrift of recente bloedanalyse.​​​

TRAJECTEN

TRAJECT  HAPPY HEALTH

Yoga door de oceaan

Wil je je chronische klachten reduceren en weten wat je zelf kan doen om dit ook te bereiken? Samen werken we aan jouw gezondheid door middel van een nieuwe voeding- en leefstijl. Ervaar de positieve energie van deze levensstijl je leven lang.

TRAJECT DUURZAAM GEWICHT VERLIEZEN

monika-grabkowska-M1y4TFQ9zVk-unsplash.j

Begeleid gewicht verliezen op een natuurlijke en gezonde manier zonder kcal tellen? Ervaar de voordelen van intermittent fasting. 
Neem vandaag nog contact op en neem je leven terug in handen.

TRAJECT SPORT EN VOEDING

alexander-redl-d3bYmnZ0ank-unsplash.jpg

Of je nu topsporter of recreatiesporter bent: de juiste voeding heeft een belangrijke invloed op jouw uiteindelijke (top)sportprestatie en eventuele klachten.

Om je optimaal te begeleiden heb ik enkele trajecten (een totaal pakket) opgesteld. 

Hier wordt er na het intakegesprek en bespreking behandelplan (twee consultaties) voldoende tijd gemaakt om al je vragen/noden te beantwoorden. In het traject bekijken we samen hoe je dit praktisch allemaal kan inplannen. Praktische tips over weekplanning, aangepaste (sport)recepten, etiketten lezen, (sport)supplementen, restaurantbezoek, boodschappenlijstjes, flexibiliteit, informatie, boeken of lichaamsoefeningen . Kortom, alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Ook verdere leefstijltips en je moeilijkheden zullen hier zeker besproken worden.

Het voordeel van een traject is dat je weet hoeveel tijd we samen hebben. Zo kan ik alles inplannen wat ik je wil meegeven en dit op een manier wat best bij je past. Je krijgt vele extra's en extra ondersteuning.

De consultaties vinden plaats in Harelbeke. Kan je om één of andere reden niet naar de praktijk komen dan kijken we samen of online coaching of huisbezoek mogelijk is.​​​

bottom of page