top of page
Yoga door de oceaan

TRAJECT HAPPY HEALTH

'Een gezondere jij'

Ben jij klaar om je voeding- en leefstijl om te gooien zodat je meer energie krijgt? Wil je eindelijk verlost geraken van je klachten of toch tenminste deze reduceren? Wil je gelukkig en gezond door het leven gaan?  Zoek jouw sleutel tot gezondheid.

De klachten zijn niet van de ene op de andere dag ontstaan en zo heeft je lichaam nu eenmaal zijn tijd nodig om zich aan te passen.

De voeding die je voorgesteld krijgt gedurende het traject, is geen nieuwe voeding. Het is gebaseerd op wat wij als homosapiens aten, namelijk een pure en onbewerkte 'OER'voeding. Onze genen zijn nog steeds niet aangepast aan de huidige westerse maatschappij en ons lichaam heeft moeite om al die nieuwigheden te verwerken.  Daarmee denk ik eerst aan de ‘lege’ voedingsbronnen of het 'ultra bewerkt' voedsel, ons zittend leven, onze blauwe schermpjes, de werkdruk of prestatiedruk, de chronische stress en prikkels die we dagelijks te verwerken krijgen. 70 tot 80% van de bevolking heeft daardoor een laaggradige ontsteking. Het maakt je lichaam suikerafhankelijk om energie te maken. De energiefabriekjes in jouw cellen nemen af waardoor de mogelijkheid tot gewicht verliezen en spieropbouw wordt verhinderd. Daarnaast krijg je verschillende klachten en geraak je ontgoocheld omdat je jouw doelen ondanks de inzet niet kan bereiken.

Wil je aan de slag met dit traject?

We bekijken je huidig voedingspatroon  en passen dit aan zodat jouw klachten kunnen afnemen.  We bekijken de totale leefstijl voorzien van voldoende beweging, ontspanning en houden rekening met je voorkeuren en je omgeving. Eventuele suppletie is hierbij noodzakelijk om de tekorten terug aan te vullen zodat de werkingsmechanismen terug normaal kunnen functioneren. Dit alles wordt ingezet als medicijn voor je klachten!


Dit behandelplan kent vele gezondheidsvoordelen:

·       Je voelt je energieker

·       Klachten nemen af

·       Je bloedsuikerspiegel blijft stabiel

·       Je behoefte aan zoet neemt sterk af

·       Je hebt geen dips na de maaltijd

·       Bloeddruk-, cholesterol- en diabetesmedicatie kan worden afgebouwd. 

Je krijgt van mij een pakket waar alles in zit wat je nodig hebt om hiermee aan de slag te gaan.  Alles is praktisch. Met lijstjes, wetenschappelijke info, overzichten en natuurlijk uitleg en tips. Wat kan je bij voorkeur eten, en wat liever niet? We zoeken het samen uit. 

bottom of page